– un om, o viață, restul e virtual –

Despre mine

Sunt născut în iunie 1978, în Bacău, primul copil al unei familii de oameni simpli, din frumoasa noastră țară, România.

Ca toată lumea am luat-o de “jos”, cu creșă, cămin, școală primară, gimnazială ……… ați prins ideea, ca la 18 ani să termin liceul Industrial PTc. “N.V.Karpen” din Bacău.

Mă consider un om simplu, fără pretenții nefondate, un autodidact prin definiție, o ființă umană normală, din acest colț de lume, o persoană distractivă, amuzantă, un prieten și un tovarăș pe măsură. Îmi plac foarte multe lucruri în viața asta, cum ar fi: oamenii, natura, diversitatea umană și culturală, liniștea, frumusețea, culorile din natură, somnul, meștereala, electronica, calculatoarele, pescuitul, mișcarea, bucătăria, tehnologia și nu în ultimul rând: fotografia.

După un curs făcut la Bucuești cu domnul Radu Grozescu, la F64, am reușit să învăț, să pun în practică și să aprofundez fotografia. Îmi place să imortalizez frânturi din viața și timpul ce se scurge pe lingă si prin noi. În fotografie ai tot timpul ce învăța așa că pot spune că sunt un student tot timpul restant la această materie.

Nimic nu e mai frumos în această meserie, pasiune sau afacere, decât să prinzi momente unice din viața noastră aici pe pământ.

De la fotografia de portret și până la fotografia de produs, am făcut diverse proiecte ce mi-au adus multe satisfacții profesionale. Sunt adeptul colaborării cu diverși oameni de cuvânt, profesioniști și cu viziune plăcută și frumoasă asupra vieții. Munca nu m-a speriat niciodată dar nu pot să mă vând ieftin oricărei oportunități, doar de dragul de a face fotografii.

Sunt soț și tată de băiat (momentan), funcții ce îmi cam ocupă tot timpul 🙂 Descopăr, împreună cu soția mea ce înseamnă să perpetuăm specia, creștem și ne dezvoltăm împreună cu băiatul nostru pentru a da prezentului ceea ce e mai bun din noi și de a forma un caracter puternic și sănătos pentru viitor.

Aștept să văd ce ne poate oferi viitorul și mă rog la sănătate globală. Nu îmi doresc decât să trăiesc destul de mult, sănătos, și să văd unde ne duc drumurile în viitorul nostru de muritori.

Cu stimă

Dragoș Grama